Аз карам със 205/50/15 лятото и с 175/70/14 симата - никакви ядове - нищо никъде не ми опира.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Зимни гуми
Collapse
X
-
Зимни гуми
След дълги размишлявания какви гуми да купя, най накрая вчера реших и купих:
Uniroyal MS Plus 66, размер: 195/55/15 за 149 лв от Диана на околовръсното.
Надявам се да не съм сгрешил с избора, алтернативнят вариянт беше Semperit Speed Grip за 143 лв. От Медина-Мед.
Поздрави.Niente i coincidenza nella vita
--------------------------------------
Alfa Romeo 146 ti 2.0 16V TS '96
Comment
-
Зимни гуми
NAS ориентирай се в тестовете на ADAC.de
Dunlop e на първа място, аз си сложих SAVA 185/65/14 - 3 място в теста, сносна цена... Доста реномирани фирми са след нея.....
А между другото, SAVA e подфирма на Good year i Dunlop.....
Да коментираме немския тест..........Alfa Romeo 146 1.6 t.s.
Comment
-
Re: ?
[quote=My_angel]Първоначално публикувано от "My_angel":3rmapsjvЗа Алфа 146TS стават ли 175/75/14?
Дадоха ми две гуми и незнам дали има смисъл изобщо да ги слагам?
175/65/14 и 175/70/14, стават, мисля че ще станат и 75-ците, но нека някой който пробвал да каже
Comment
-
Разликата между 175/65 и 175/75 както всеки сам може да си сметне е 17.5мм*2=3,5см по-висока гума, което значи че дори и да не опира ще е доста грозно, а и такава гума е много по-нестабилна в завой. Все пак вместо да питаш ги сложи, ако трябва без да ти ги балансират за по-евтино и ако не ти харесва как седи ги махни.
Аз пък се оборудвах днес с комплектче Fulda Kristall Montero 2 175/65R14, които по теста на ADAC.de са на добро място, пък скоро ще кажа как се държат найстина.Alfa Romeo 146 1.6TS '97
За мерси, не ме търси!
Comment
-
Колеги, с какви зимни гуми карате вече...Аз се чудя межу BFGoodrich, Lassa, Fulda, Nokian i Sava.....цените са сходни, но не знам качеството какво е на отделните марки..
Comment
-
Първоначално публикувано от troubleКолеги, с какви зимни гуми карате вече...Аз се чудя межу BFGoodrich, Lassa, Fulda, Nokian i Sava.....цените са сходни, но не знам качеството какво е на отделните марки..Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от MuryПървоначално публикувано от troubleКолеги, с какви зимни гуми карате вече...Аз се чудя межу BFGoodrich, Lassa, Fulda, Nokian i Sava.....цените са сходни, но не знам качеството какво е на отделните марки..
Comment
Comment